התחברות למשאבה 508 של מינימד

דיון מתוך פורום  סוכרת

05/08/2000 | 23:08 | מאת: נועה

היייי קוראים לי נועה ואני התחברתי ביום שלישי למשאבת אינסולין של חברת מינימד הכי חדש ! זה טיפה לא נעים בהתחלה אבל זה מאזן מציון ביי נועה

06/08/2000 | 21:07 | מאת: ד"ר יורם קנטר

נועה, שיהיה בהצלחה, ונשמח לשמוע על תחושותייך ונסיונך על השימוש במשאבה מעת לעת . מאיר

09/08/2000 | 00:31 | מאת: זיו

לנועה שלום האם את יכולה לפרט , כל כמה זמן צריך למלא את המשאבה, האם עדיין את צריכה לבדוק כל ארוחה את רמות הסוכר ובהתאם לכוון את המשאבה, והאם זה מאפשר לך אכילה חופשית יותר. תודה זיו

10/08/2000 | 08:21 | מאת: מנשה

זיו שלום, אתה ממלא את המשאבה בהתאם לכמות האינסולין שאתה צורך, יש 300 יח' בבוכנת האינסולין ואל תשכח שבשימוש עם המשאבה אתה צורך קצת פחות אינסולין מאשר אתה צורך היום, אני ממלא את המשאבה פעם ב-3 ימים, בערך, לגבי הבדיקות, בהתחלה אתה אמור ממש ממש להתמיד בבדיקות רמות הסוכר כדי לא להכנס להיפו או ההיפך היפר, לאחר שתתאזן תתיעץ כמובן עם הרופא/ה המטפל/ת לגבי הבדיקות. אכילה חופשית ?? תלוי למה הכוונה, אתה יכול לאכול גם כיום ולתת זריקה נוספת לפני הארוחה, במשאבה יש כפתור אשר מאפשר לך לתת יותר אינסולין. זהו, אני מקווה שעניתי לך על הכל. ביי

מנהל פורום סוכרת