רמת סוכר

דיון מתוך פורום  סוכרת

05/08/2000 | 18:14 | מאת: אמיר

האם רמת סוכר של 250 (ללא צום) היא מסוכנת

05/08/2000 | 23:06 | מאת: נועה

היי אמיר רמת סוכר של 250 ללא צום זה בסדר גמור

06/08/2000 | 12:07 | מאת: שי

כמה זמן אחרי האוכל? אצל אדם תקין סוכר לא עולה מעל 110 גם אחרי האוכל, וגם אם אכל סוכרים ופחממות מעל ומעבר. איך ניתן לומר כי 250 תקין עם הנורמה היא 90.

06/08/2000 | 21:13 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלילי שלילי שלילי. יוד אלף, אתה אומר דבר שאסור לאומרו. אני מתחיל לחשוב האם אינך יודע את שאתה אומר או שאתה אומר כדי להטעות, שאם כך זה חמור. כבר רמז לך ד"ר קנטר שבקיאותך בסוכרת לוקה ובעדינות הצטרפתי להמלצתו לקרוא על הסוכרת. אולי תגובתי תראה לך חריפה, אבל אני חושב שזה המקום להגידה. יוד אלף ושי, רמת סוכר של 250 לא תתרחש בשום מקרה אצל אדם בריא. ברמת סוכר כזאת יש לפנות לרופא, ובהקדם. מאיר

06/08/2000 | 21:23 | מאת: ד"ר יורם קנטר

אמיר, רמת סוכר כזאת אינה מסוכנת רגעית אלא שהיא יותר מסממן המחייב בדיקה יסודית לאיבחון או שלילת סוכרת. ואין להמתין בכך, מאיר

מנהל פורום סוכרת