תרופה חדשה: GLUCOVANE

דיון מתוך פורום  סוכרת

05/08/2000 | 07:12 | מאת: זהבה

שלום, קראתי על תרופה חדשה בשם GLUCOVANCE. אודה לכם אם תוכלו לתת הסבר לגביה לי וליתר משתתפי הפורום. במה היא שונה מהתרופות הקימות ? האם כבר אושרה לשימוש בארץ ? האם היא מופיעה כבר בסל התרופות ?

05/08/2000 | 11:39 | מאת: ד"ר יורם קנטר

לזהבה השקדנית שלום, כמוך כמוני קראתי גם על התרופה שאושרה ע"י הFDA בראשית החודש. התרופה מיועדת לסוכרתיים מסוג 2 והיא שילוב של שתי תרופות קיימות glyburide and metformin ואני מבין שהי משקפת את מכלול תכונותיהם. אני מניח שבארצנו המתוחכמת היא לא בשימוש, והברתי את הלינק לד"ר קנטר נציגנו בארה"ב והוא יטיב ממני להרחיב את דעתו. מאיר

07/08/2000 | 06:44 | מאת: זהבה

שלום מר פרומקין, חן חן לך על העברת השאלה לדר' קנטר. באשר להערות ולציונים שנתת לי אני מוכנה לותר בחפץ לב, אינם במקום, ופשוט מגוחכים.. . איני בטוחה אם הציניות שלך היא במקומה, מה עוד ששנינו כנראה התיחסנו לאותו מקור ומן הדין שגם אחרים ידעו על כך. האם אינך סובר כך ? זהבה

07/08/2000 | 22:16 | מאת: ד"ר יורם קנטר

זהבה שלום, איני יודע איך אני סבור, אבל אני מניח שזה לא לטעמך וזה בסדר. גם הציניות היא אולי חלק ממני וזכותי לה לעיתים מבלי לבקש רשות. איני יודע במה מדובר ואיני עוסק בחיפושים ובויכוחים. ותשובתו של ד"ר קנטר מתפרסמת בהודעה לחוד לכל חברי הפורום. יתכן ותמצאי גם בדבריו קורטוב של ציניות. מה לעשות, קורה. מאיר

מנהל פורום סוכרת