האגודה הישראלית לסכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת

02/11/2000 | 15:03 | מאת: אפרת

שלום לכולם, אני מבינה שלאגודה הישראלית לסכרת יש כתובת באינטרנט. לא מצליחה לאתר את הכתובת שאינה מופיעה גם על-גבי עלון האגודה. אודה למעדכן האדיב...

02/11/2000 | 18:12 | מאת: גל

הכתובת היא http://www.sukeret.co.il/

07/11/2000 | 18:52 | מאת: ד"ר יורם קנטר

מאד מומלץ לכל המתקשרים המתוקים לתמיד, להרשם כחברים באגודה לסוכרת. ההרשמה מקנה לכם זכות לקבלת ספר חינם - ומומלץ לבקש את הספר "מתוק לתמיד - לחיות עם סוכרת" שהנו הספר הכוללני המומלץ על ידי האגודה, ואין להשיגו בחנויות הספרים הרגילות. ביקור באתר של האגודה יפרט לכם בנוסף מהם זכויות החברים, ולאלו עוד "גודיס" אתם זכאים.

מנהל פורום סוכרת