סוכרת מבוגרים חדיש

דיון מתוך פורום  סוכרת

26/07/2000 | 12:11 | מאת: יוד אלף

אני קורא סעתונים שכמוסות טבעיות של חילבה עלים מיושבים שלזיתים מורידים את רמת הסוכר בדם. האם זה נכון ומוכח. האם ההורדה אםפ ישנה רק כל שמן שלוקחים את הכמוסות. וגם זה מישהו יודע איך להכין בלי להוציא עשרות שקלים על כמוסות. והאם מישהו ניסה עלים מיובשים של זיתים ללא כמוסה.תודה וחן חן לסועדים.

26/07/2000 | 22:35 | מאת: ד"ר יורם קנטר

יוד אלף, עד כמה שאני יודע משיחות שניהלתי ע ד"ר קנטר שהוא ידען גדול במזון ובסוכרת, למרות האמונות והשמועות לא הצליחו להוכיח באופן מדעי את יעילות החילבה בטיפול בסוכרת. והחילבה הוא מזון תימני, ובין התימנים שכיחות הסוכרת גבוהה במיוחד. על זיתים ועלים כתושים לא שמעתי. מאיר

מנהל פורום סוכרת