סוכרת 2

דיון מתוך פורום  סוכרת

22/07/2000 | 18:37 | מאת: יוד אלף

הצטרפתי לסוכרתיים.בן 67.אני מקבל גלוקופז. האם יש סיכויים לצאת מהמחלה הזו. איך עושים טיפול מונע של התפתחויות שליליות . יש לי הרבה בחילות , מה יכולה להיות הסיבה.

22/07/2000 | 18:52 | מאת: ד"ר יורם קנטר

יוד אלף, חיכית זמן כה רב עד שהתקבלת, אז מהסוכרת לא יוצאים כ"כ מהר ובעצם בכלל לא. יש למצוא את הטיפול המתאים ולהתברך בצרה לא כ"כ גדולה. בקשר לבחילה, איני בטוח שזה קשור לסוכרת. האם זה החל יחד עם הסוכרת? יש להיוועץ ברופא. מאיר

23/07/2000 | 07:31 | מאת: זהבה

שלום יוד אלף, הייתי מציעה לך לקרוא על הסוכרת. יש הרבה חומר מעודכן באינטרנט באנגלית ואני מניחה שהפורום הזה יוכל להמליץ על חומר רלונטי בעברית. האמת היא שהמידע אודות המחלה כולל תרופות משתנה באופן תמידי אבל עם זאת חשוב וחיוני לדעת כל מה שניתן על המחלה וסיבוכיה. בנוסף, ידוע שכל אחד צריך להתמודד במידה רבה בכוחות עצמו ולכן מה שידע יותר יעזור יוכל לעזור לעצמו יותר. זהבה

מנהל פורום סוכרת