מכון סוכרת בקופ'ח?

דיון מתוך פורום  סוכרת

21/07/2000 | 23:15 | מאת: רפי ירון

שלום, בקופ'ח לאומית יש מכון סוכרת יש שם אחות ,דיאטנית ורופא אנדוקרינולוג. האם יש מכונים דומים גם בקופ'ח אחרות,כללית,מכבי,מאוחדת? לתשובתכם אודה בריאות טובה רפי

21/07/2000 | 23:43 | מאת: ד"ר יורם קנטר

רפי שלום, בחיפה, מקום מגורי יש מרפאת סוכרת של קופ"ח מכבי ויש שם אחות, רופאות , משקל, מזרקים וכו' וכו'. זה מה שאני מכיר לעצמי. כל טוב, מאיר

22/07/2000 | 10:01 | מאת: רפי ירון

מאיר שלום, תודה לך על תגובתך. רוצה להוסיף שאני מחפש פתרון לסוכרתי מגוש דן,רמת גן ,בניברק ,ק.אונו,גבעתיים וכו' תודה בריאות טובה רפי

23/07/2000 | 18:27 | מאת: מלי

לרפי כמובן שיש מכוני סוכרת במכבי למשל יש מכון במרפאת עמישב בגבעתיים, למיטב ידעתי יש גם ביפו ובבני ברק, הכי טוב לפתוח את הספר של מכבי או לפנות למשרדי הקופות בברכה מלי

מנהל פורום סוכרת