צמאון מוגזם

דיון מתוך פורום  סוכרת

21/07/2000 | 13:45 | מאת: בוב

לאחרונה אני חש בצימאון מוגזם . . רמות הסוכר ממש בסדר גמור אפילו יחסית לבריאים. אני סוכרתי למעלה מ 10 שנים ותמיד הבדיקות העונתיות ו A1C יציב סביב 6. מה דעתכם

21/07/2000 | 14:01 | מאת: בוב

רציתי לציין שהבדיקות הרפואיות העונתיות תקינות לחלוטין . שכחתי לציין שמדובר בסוכרת 2 ואני מטופל בגלובן, 1 ליום

21/07/2000 | 21:59 | מאת: ד"ר יורם קנטר

בוב, אם אתה שואל לדעתי כסוכרתי, אנו קושרים את הצמאון ועוד תופעות בהקשר של איבחון הסוכרת. אבל אם אתה כבר סוכרתי וגם מאוזן למופת - אם זאת אכן תופעה חריגה ומובחנת יש לחפש את הרקע לה בסביבת נסיבות אחרת. לא רוצה ולא יודע לנחש. מאיר

22/07/2000 | 00:03 | מאת: בוב

מאחר והתופעה לא מוכרת בקרב הסוכרתיים אנסה להיועץ עם הרופא. תודה

מנהל פורום סוכרת