רדיקאלים חופשיים

דיון מתוך פורום  סוכרת

18/10/2000 | 13:13 | מאת: אורי רחמים

קראתי את המאמר שפרסמת בנושא רדיקלים חופשיים וברצוני להעביר לך חומר לגבי שני מוצרים של חברת NEWAYS הבאים לתת פתרון מורכב ומכילים במרוכז את המרכיבים שהזכרת במאמר שלך 1. REVENOL - אנטי מחמצן טבעי 2. CASCADING REVENOL - הפועל על יותר מרדיקל חופשי אחד אנא מסור לי לאן אני יכול לשלוח לך חומר בנושא מועדים לשמחה אורי רחמים

18/10/2000 | 23:35 | מאת: מאיר פרומקין

אורי שלום, מה מטרת המידע שאתה מעוניין להעביר. להשכלה כללית? אתה רשאי לפרט. אם זה לפרסום - אין זה המקום. בברכה, מאיר

19/10/2000 | 21:37 | מאת: אורי רחמים

למאיר שלום פנייתי היתה ישירות לד"ר יורם קנטר ולא למטרת פרסום, במאמר שלו שמצאצי ב "מ-טוק" לא היה הדואר האלקטרוני שלו, ובפורום דוקטורס מצאתי את שמו וזאת היתה הדרך היחידה שמצאתי להעביר לו את המידע להשכלה כללית בלבד. מה עוד שלא פירטתי כלום וביקשתי מד"ר קנטר כי ימסור לי את כתובתו על מנת שאוכל להעביר אליו חומר מקצועי לעיונו וחוו"ד האישית לכן אודה לך מאוד אם הוא יקבל את הודעתי דרכך סליחה על אי ההבנה אורי

מנהל פורום סוכרת