אמא שלי

דיון מתוך פורום  סוכרת

12/10/2000 | 08:09 | מאת: מ.מ

אמא שלי חולה בסוכרת, משתמשת בזריקות אינסולין. אסור לה מתוק, ואסור לה לעשן. אמא שלי בת 53 . אמא שלי לוקחת לפעמים מתוק, לוקחת ניקורט כדאי לא לעשן, אך מעשנת לפעמים, מה אני יכול לעשות כדאי לומר לה לא לקחת מתוק ולא לעשן. תודה.

21/10/2000 | 12:47 | מאת: adi

למ.מ. אמנם אין לי סכרת אבל יש לי נסיון בהורים חולים. כשאנחנו ילדים והם צעירים, הם ההורים שלנו. כשהם מזדקנים ו/או הופכים להיות חולים,אנחנו הופכים להיות ה"הורים" שלהם. התהליך קשה לשני הצדדים, ובמיוחד להם!!! עצתי לך: 1. הראה לה שאתה סומך עליה. 2. הצע לה תחליפים מתוקים ללא סוכר (יש כזה דבר!!! חפש בפינות הדיאטה בסופרים). ובעיקר, כמו שמאיר אמר לך, תעזוב אותה בשקט!!! עדי.

מנהל פורום סוכרת