טיפול אלטרנטיבי בחו"ל

דיון מתוך פורום  סוכרת

29/09/2000 | 22:26 | מאת: סימה חזן

שמעתי על טיפול מיוחד בחו"ל - מומבאסה שבקניה,האם ידוע לך על זה ומה דעתך.?

29/09/2000 | 23:31 | מאת: סימה חזן

סימה חזן כתב/ה: > > שמעתי על טיפול מיוחד בחו"ל - מומבאסה שבקניה,האם ידוע לך על זה > ומה דעתך.?

30/09/2000 | 02:16 | מאת: מאיר פרומקין

סימה שלום, אני קטן אמונה בשיטות וריפוי שמקורן בסודיות, מעטה של שומרים, ממון רב (כעשרת אלפים דולר). אם למישהו יש מזור לסוכרת - העולם נתון בכף ידו והתהילה לצידו. לדעתי - הבל הבלים. אבל בהחלט יתכן ויש טיפולים המשפרים את ההרגשה או אפילו את המצב הרפואי - אבל ככל שמדובר בסוכרת נעורים כך אני ספקן. בקרוב אפגש עם מי שהיה שם ואזי אוכל לשמוע ממקור ראשון וגם לאורך זמן על התועלת הממשית שבטיפול הקנייתי. ובינתיים, אין לי שום סיבה להאמין שבמולדת האיידס מצאו את מה שטובי הממסד הרפואי מתקשים להגיע אליו - מרפא לסוכרת. אני לצערי ספקן. מאיר

מנהל פורום סוכרת