סכרתי טבעוני

דיון מתוך פורום  סוכרת

29/09/2000 | 02:52 | מאת: ארז

בקשתם שאמשיך לעדכן אז כך... עקב בעיות מדידה של המכשיר שרכשתי אקוטררנד סנסור כחול, הראה לי המכשיר תוצאות של סביב 200 כשבדקתי עם מכשיר מקופ"ח התברר שהיה לי 100. ...נרגעתי. האם ידוע על מכשיר זה או הסטיקים שלו כבעייתיים? אשמח לתגובות, כמו כן אני ברוך השם, עומד על סוכר 75-120 שזה נורמאלי, בלי לקחת חומרים כימיים כלשהם, בדרך זו נותנים לגוף את התנאים הסופר אופטימאליים לרפא את עצמו ולהביא את איזונו, ואין כמו פעולותיו הטבעיות של הגוף לרפא עצמו. ה- A1C ירד מ- 16% ל- 9% לאחר כחודש וחצי. רובה ככולה כוללת התזונה מזון אורגני, ללא רעלנים או שרידי רעלנים כלשהם, הרבה ירקות , פירות כולל המתוקים ביותר, אשר נותנים לכבד וללבלב - ללבלב יותר ויותר, שקדים ואגוזים וטחינה. כל פעם נוסף סוג חדש של מזון ולפי מוכנות הגוף לקלוט בודקים האם הסוכר יציב, יורד או עולה... תגובות יתקבלו ברצון ואהבה בברכת שנה טובה בריאה שמחה וטבעית ארז

29/09/2000 | 19:15 | מאת: מאיר פרומקין

תבורך, ארז. ושמור על קשר. שנה טובה ובריאה, מאיר

03/10/2000 | 18:06 | מאת: מלי

לארז שלום קראתי את שכתבת, שמעתי גם משני מקורות נוספים משהו דומה. אודה לך אם תפרט איזה סוג של מרפא מתמחה בסכרת, כי חלק גדול של הומואופתים עדיין אומרים שאין להם מענה לסכרת. כמו כן אם אתה יכול לתאר למשל יום תזונה לדוגמא המון בריאות תודה מלי

03/10/2000 | 18:44 | מאת: ארז

תודה ושנה נפלאה שנת הצלחה בריאות וקסם הסוכר כרגע ירד ל 90 גם לאחר ארוחות החג ובמשך כל היום והתזונה נוספת לי אורז ובקרוב דגנים, מקווה שהגוף ישכיל לפרק אותם בלי שאריות סוכר בדם.. בברכה ארז אמשיך לעדכן

מנהל פורום סוכרת