חולה סכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת

27/09/2000 | 00:08 | מאת: איתן סקורי

שלום אני מתגורר בבאר שבע רציתי לדעת מה אפשר לעשות בכדי לשפר את מצבו של אבי וגם להעשיר את ידיעתנו בנושא. אבי חולה סכרת כבר 22 שנה מאחר והרבה זמן הוא נושא במחלה זו נפגעו מערכות נוספות בגוף כגון: העיניים, כליות (חולה דיאליזה) בעיות בשרירים ברגל והיד, לפני כחודש נוצר חור ברגלו השמלית וכו... אבי עבר אירוע מוחי ולאחר מכן נזקק לדיאליזה באופן קבוע מאז כבר שנתיים. אבי חולה לב עם בעיות בחדר שמאל זה לידיעתי המצומצמת. מאחר וישנם מחלות רבות אלה לפי רופאים אחרים אין הרבה מה לעשות אפילו אם מדובר בהשתלה כי גופו לא יחזיק מעמד עם ניתוחים אלה וככל שישנה מחלת הסכרת אין כדאיות להשתלת אברים פגועים אחרים בגופו מאחר והסכרת פוגעת בהם. הודה מאד לתשובה עניינית בתודה מראש.

27/09/2000 | 07:19 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, לפי תאורך מצבו של אביך קשה . אין לי עצות שניתן לשלחן על דפי האתר, לאור מורכבות הסיבוכים שאביך סובל מהם. בבאר שבע יש מרכז מצוין לסוכרת, וכן מחלקת דיאליזה מהטובות בארץ כך שאני מניח שאביך זוכה לטיפול הטוב ביותר שניתן להעניקו במצבו הנוכחי. הלקח לכלל הגולשים באתר הוא - שיש לשמור על איזון קפדני של הסכרת כבר מתחילתה, על מנת למנוע ככל האפשר מצבים וסיבוכים בכלי בדם הגדולים והקטנים כמו אצל אביך. אני מאחל לו שמצבו יוקל עם השנה הבאה עלינו לטובה, ולפחות לא יוחמר.בברכה, ד"ר קנטר,

30/09/2000 | 15:34 | מאת: יוד אלף

אני לא חושב שזה חכם שאתה מזכיר את שם משפחתך ואני גם לא בטוח שקיבלת את רשות אביך לומר את שמכם. אלה פשוט סודות רפואיים. מה שאני ממליץ לך ובכלל לכל האחרים לא להזדהות בשמות האמיתיים כשהםיורדים לפרטים רפואיים מסויימים.וחוץ מזה שנה טובה

01/10/2000 | 00:43 | מאת: מאיר פרומקין

יוד אלף שלום, מה שלומך ושנה טובה. יש אולי דבר מה בחששך, אבל אני סבור שאין מה לחשוש. אין מה להחבא וכל עוד הדיון ענייני ופתוח הכל יכול להיות תקין. אנשים צריכים לחוש בטוחים בפורום זה ואני מברך על מי שנוהג בגילוי. מאחל לך בריאות ואמון, מאיר

מנהל פורום סוכרת