אינטרא- אלוורה???

דיון מתוך פורום  סוכרת

25/09/2000 | 18:14 | מאת: הילה שפר

לד"ר קנטר, באם היית צריך להמליץ על אחד מהמשקאות על מה היתה ממליץ? באם תרצה אוכל להפנות אותך לרופא- העובד עם האלוורה ד"ר ישראל צביאל - מאוחדת רופא קונבנציונלי, מתמחה בטיפול עם האלוורה, אשר למד הרבה על הצמח ומכיר את תכונותיו, חבל לי שקטלתה אותי אז ?! את האינטרא שעשתה להרבה סכרתיים רק רע , לא ראיתי שקטלתה?! יש המון מחקרים, אשמח מאוד עם תדבר גם עם הרופא הנ"ל. מבין כל המשקאות, האלוורה שמכילה גם- כרום , סיבים, אנטיביטיקה טיבעית, ועוזרת ב"מילחמה "נגד הרדיקלים החופשיים- ( שזהו אחד הנושאים החביבים ביותר על ד"ר צביאל) ,אתא קוטל דווקא אותו. השקא עם הכי הרבה מחקרים + שנים, 22 שנה באר"הב, בלי אף תביעה מישפטית אחת!! בארץ התביעות המישפטיות, - לעומת משקאות אחרים שאותם הזכרתי, מקווה לתשובה רצינית!! ואולי עם ביקורת בונה ולא קוטלת מבלי לקבל רקע . וזאת מבלי לפגוע בכבודך וכמות הידע אותה צברת במשך שנים. אשמח מאוד לדעת שתרצה קצת ללמוד את הנושא יותר בברכה ובכבוד רב הילה שפר וכמובן סליחה שהתנהגתי בחוסר מיקצועיות.. שנה טובה

26/09/2000 | 20:44 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום, צר לי על הסגנון והצורה בה את כותבת. לא תקפתי שום רופא ובודאי שלא הזכרתי אף אחד שמו.הד"ר שאת שמו הזכרת אינו מוכר לי , ואני סמוך ובטוח שהוא רופא מצוין. בקשר אלי - 1) כמומחה באנדוקרינולוגיה, סוכרת והפרעות מטבוליות, 2) כמומחה ברפואה פנימית, 3) כמומחה לפרמקולוגיה, 4) כעורך המדעי של עתון האגודה הישראלית לסוכרת - זוהי דעתי המקצועית באשר לאלוורה- אין שום מחקר רציני כפול סמיות , המוכיח משמעותית האלוורה היא תרופה מוכחת לטיפול בסוכרת.בבני אדם. אין לי כל ויכוח על מה שהיא מכילה - הכל נכון. זכותו של כל אדם לבחור לו את מה שברצונו לבלוע, לשתות, לקחת בטיפות אף, או בחוקן - כל עוד הדבר אינו מזיק לבריאותו ,או לא ניתן במקום טיפול רפואי למחלה קיימת לו הוא זקוק.. אני מציע שתרגעי, ואם את רוצה - תקחי אלוורה - לבריאות!

27/09/2000 | 00:29 | מאת: הילה שפר

לד"ר קנטר, שלום וברכה, אני יודעת לפעמים שאני מגיבה קשה, במיוחד שאני משוכנעת בצדקטי, כמו במיכתב הקודם , שבו ביקשתי את סליחתחה, אני חוזרת, ומבקשת שוב. אני מאוד אשמח אם תוכל בצורה עיניינית להביע את דעתך על האינטרא, שכמו שאמרתי (מניסיוני), לא ידוע שיש עליה איזשהו מחקר כלשהו, לעומת האלוורה שמאות מחקרים נעשו וממשיכים לחקור אותה. אני שוב חוזרת על הצעתי- מבקשת לשלוח לך חומר עיניני על האלוורה, (חוץ מהמחקר אותו כתבתה) ואו לדבר עם ד"ר ישראל צביאל- 09-9494286 אני בוטה שתהיה לכם שיחה מאוד מעניינת, בגלל הידע ששניכם צברתם, האלוורה עליה אני מדברת - מופרדת מקליפת העלה בצורה של כבישה קרה, ולכן הרעלים הגורמים לשילשולים לא נמצאים בה. (זה אחד הסיבות שבספרות הרפואית, כתבו שלא כ"כ מומלץ לשתות אלוורה,) לחברה יש פטנט רשום על עיניין זה, גם לא הזכרתי אף פעם, על הג'ל שבא במקום טיפול אלא בנוסף, מכיוון והוא נחשב כתוסף מזון... גם אם הוא ג'ל פילאי בעיני, עדיין לוקח לו זמן לעבוד(כל אחד וגופו ומצבו). שום דבר הוא לא אינסטנט, ואני בטוחה שתסכים איתי, שלהרבה תרופות שהם אינסטנט ואולי מורידות את החום ומקילות , הם לא מרפאות את הסיבה ,אלא את התוצאה. ובעצם לא מרפאות, האלוורה עושה את ההיפך וזה גם דבר טוב בה. לגבי אנטיביוטיקה שהורסת את הפלורה הטיבעית במערכת העיכול- האלוורה בגלל היותה אנטי פיטרייטית, מאוד עוזרת בתחום זה גם, זהו תחום רחב מאוד - אלוורה והשפעתה על מערכות גופינו. בברכת שנה טובה אם מירב הבריאות, השלום , והתבונה, אהבת האדם באשר הוא וכיבודו, עזרה הדדית וסליחה גדולה!! הילה שפר.

22/10/2000 | 21:22 | מאת: הילה

לד"ר קנטר- שלום וברכה, ברוך שובך לארץ הגואשת... הייתי מעוניינת לשלוח לך חומר בעיניין הנ"ל, אשמח מאוד אם תוכל להפנות אותי לכתובת כלשהי, לשם שליחת החומר. ברור לגבי הרופא- ד"ר ישראל צביאל 08-9494286 רופא שמחפש עוד דרכים לריפוי במקום שהרפואה הקונבנציונלית, לא הצליחה כ"כ, כבודה במקומה מונח!! בברכה ובכבוד רב, הילה שפר.

מנהל פורום סוכרת