סוכרת מבוגרים

דיון מתוך פורום  סוכרת

08/07/2000 | 11:28 | מאת: יוד אלף

בן 76.עברתי צינתור לפני שנה.לאחרונה חטפתי סוכרת מבוגרים וירדתי מאד במשקל.מבקש כל טיפ אפשרי. ועוד שאלה האם יש סיכוי גם עם רפואה מזרחית להיפטר מהמחלה.תודה לכל המייעצים

09/07/2000 | 17:19 | מאת: ד"ר יורם קנטר

מהסוכרת, יוד אלף, לא נפטרים לצערנו. ולכן היזהר לך מטיפים מזרחיים או מערביים המתבססים על הרצון להיפטר מהסוכרת. משונה בעיני שירדת במשקל כי בסוכרת המבוגרים שאינה מבוססת על אינסולין הנטייה היא דווקא להעלות במשקל. אבל זה לא תנאי ללקות בסוכרת מבוגרים. מציע לך למצוא טיפול תרופתי הולם שתוכל לחיות טוב עם הסוכרת. כדאי להיוועץ ולהיבדק ע"י רופא מקצועי. מאיר

מנהל פורום סוכרת