רמת סוכר גבוהה - לא ברור לי למה

דיון מתוך פורום  סוכרת

06/12/2016 | 13:53 | מאת: מירי

שלום רב, אני בת 47, בבדיקת הדם הכלליות שעשיתי רמת הגלוקוז היא 98 אינני אוהבת מתוקים, ושמחה לוותר על מאפים ולחם לסוגיהם ביומיום אני אוכלת בצורה די מסודרת ולמעט 2 תפוחים בבוקר ואחה"צ כארוחת ביניים, ו-3 כוסות נס קפה עם כפית סוכר, אני לא מהמנשנשים. למה הרמה כל כך גבוהה? תודה

07/12/2016 | 17:35 | מאת: ע

שנקרא טרום-סוכרתית עם קצת מאמץ של הורדת סוכר ושימוש בתחליף טבעי הורדת פחמימות קצת פחות פירות וכמובן הורדת 5-10% מהמשקל תוספת ספורט יומי ותחזרי למסלול

מנהל פורום סוכרת