יורד... ויורד...ויורד ... בסוכר

דיון מתוך פורום  סוכרת

06/11/2016 | 19:37 | מאת: מנחם

חדש בנושא. לוקח טוג'או וג'נואט. אחרי הארוחות עולה ברמת הסוכר ואחרי שעתיים - שלוש מתחיל לרדת. הירידה איטית אך רצופה. כל הזמן הסוכר יורד ויורד. אני מאזן ע"י אוכל כשמגיע ל- 80 - וחוזר חלילה. ההרגשה היא שאם אדלג על ארוחה, או אדחה אותה, אכנס להיפו. האם זה המצב אצל חולי סכרת?

09/11/2016 | 00:04 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך מנחם, לסוכרתיים מומלץ לאכול לפי שיטת ה 3+3 כלומר- 3 ארוחות עיקריות, 3 ארוחות ביניים קלות, ושבשום מצב לא תעבורנה 3 שעות ללא אכילה.

מנהל פורום סוכרת