שאלה

דיון מתוך פורום  סוכרת

31/10/2016 | 08:38 | מאת: דן

שלום בן 41 חולה סכרת כמה שנים לא מאוזן בכלל בוקר 250 מדידה אחרי אוכל 380 .היום נוטל אמריל 4 מילגרם וגנואט 1000 פעמים ביום.רופא אחר שהייתי אצלו החליף לגראדנס כדור חדש שהסוכר יוצא מהשתן לפי מה שאמר עוד 3 גלוקמין אחרי אוכל ואמריל 2 מילגרם לפני אוכל האם שילוב טוב יכול להיות

08/11/2016 | 23:50 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך יש הרבה רופאים וכל אחד מעדיף שילוב זה או אחר. לעניות דעתי הבעיה אצלך היא שאתה כבר בבוקר קם גבוה ומסופקני אם השילוב המוצע ישפר מצב זה. התייעץ עם הרופא באשר לשילוב של אינסולין ארוך טווח בהזרקה לפני השינה ובמינון מינימלי אפקטיבי, דבר שיביא לכך שתתחיל את היום ברמה סבירה, ושילוב התרופות כזה או אחר "ימשוך" אותך לאורך היום על ארוחותיו, התרגזויותיו ונפלאותיו.

מנהל פורום סוכרת