שאלה בקשר לטיפול בגלוקופז'

דיון מתוך פורום  סוכרת

08/10/2016 | 14:51 | מאת: ורדה

אני בת 59 . אחר כמה שנים שלא הצלחתי לעצור את ההתדרדרןת בערכי הH1AC שלילמרות הליכות בערב ודיאטה דלת פחמימות . לפני כשנה וחצי כשהיה 6.8 התחלתי לקחת גלוקופז 850מ"ג פעם ביום אחרי ארוחה עיקרית. ירד ל -6.7 ואחכ שוב עלה ל -6.8 . בבדיקה האחרונה קפץ ל - 7.4 למרות שאני מקפידה על תזונה. בקר בדכ"כ הערכים בין 105 עד 118. ולכן קיבלתי הנחיה להוסיף עוד כדור בערב. כך שאני לוקחת אחד בסביבות שתיים בצהריים ואחד אחרי ארוחת ערב בסביבות שמונה. הליכה אני עושה בערך בעשר . האם הרווח של 6 שעות הוא נכון ?

10/10/2016 | 12:13 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, מומלץ לקחת גלוקופאג' בוקר+ערב, כל את לוקחת רק שני כדורים ביום.

מנהל פורום סוכרת