האם קשור למחטים ? ...........

דיון מתוך פורום  סוכרת

02/10/2016 | 06:26 | מאת: יוסף

אני לא שמן. מזריק טוג'או ברגל. משתמש במחטים באורך 8 מ"מ.(0.3mmX30GX8n"n) מקפיד על 90 מעלות למזרק מול הרגל. מזריק בטמפ' החדר. ממתין 10 שניות ומוציא... לפעמים כואב, לפעמים לא. לפעמים יורד דם, לפעמים לא. אינני מבין מתי זה כך ומתי זה אחרת... האם יש קשר לאורך המחט? האם יש עיצה לתת לי כיצד לשפר ביצועים? האם כדאי להחליף למחט קצרה יותר?

10/10/2016 | 11:14 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך יוסף, בעור הירך קיימים נימי דם קטנים שלפעמים הדיקור פוגע בהם ויוצאת טיפת דם ממקום ההזרקה. רצוי להשתמש בספוגית אלכוהול ולהניחה על מקום ההזרקה לאחר הוצאת המחט. קרוב לוודאי שאם אינך שמן מחטים באורך של 6מ"מ תהיינה טובות יותר עבורך.

מנהל פורום סוכרת