למה?????????????????

דיון מתוך פורום  סוכרת

18/09/2016 | 06:50 | מאת: אלמוני

שמתי לב שרמת הסוכר שלי בבוקר בצום, לא תלויה במה שאכלתי יום קודם ובאיזו רמת סוכר הלכתי לישון. אותה כמות לנטוס שאני מזריק בלילה, אותן ארוחות, מניבים תוצאות שונות בבוקר. למה זה קורה ומה אני יכול לעשות ע"מ לייצב את רמת הסוכר בבוקר ???

18/09/2016 | 14:41 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, רמות הסוכר אינן קו ישר קבוע אלא קופצתות באוסציליה כל הזמן. האמפליטודה של הקפיצה שונה מאדם לאדם- יש כאלה מאושרים שקמים כל בוקר באותו תחום של פלוס/מינוס 20 מג%, ויש כאלה שפעם הם 40 ופעם הם 400. כך בראם הקדוש ברוך הוא וקשה לשנות את התכונה הזו אם כי ניתן לנסות בעזרת הרופא/המומחה לצמצם את טווח ה"קפיצות".

מנהל פורום סוכרת