פטריה בציפורן - כף רגל סכרתית

דיון מתוך פורום  סוכרת

11/09/2016 | 10:50 | מאת: רעות

הי, לבן הזוג זלי יש סכרת . הוא סובל מפטריות בכף הרגל ואף פטריה במצב מאד מתקדם בציפורן הבוהן של כף הרגל . , הוא כרגע במילואים והרופא הפנה אותו לכירוג (צבאי) ואמר שיש להוריד את הציפורן . איני מעוניינת שיעשה זאת במסגרת הצבא ,אלה במסגרת פרטית . איך אני יכולה לחפש כירוגים שמתמחים במצבים כאלה בכף רגל סכרתית ? והאם באמת הסרת הציפורן היא הפתרון ? תודה , רעות.

11/09/2016 | 12:38 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך הסרת הציפורן וטיפול קפדני בפטרת על ידי תכשירים מקומיים בשילוב תרופות מתאימות דרך הפה יכולים להקל על הפטרת ולתרום להחלמה ממנה. נס לברר במרפאה בה בעלך מטופל על מי הם ממליצים באזור מגורייך.

מנהל פורום סוכרת