שואלת מחדש- אנא מענה

דיון מתוך פורום  סוכרת

03/09/2016 | 20:16 | מאת: ברכה

יתכן ולא הסברתי היטב או ששאלתי לא הובנה. אדם ואשה - לא סובלים מסוכרת- בוגרים- לערך גיל 60 שואלת: מהי כמות הסוכרים- בגרמים(אחר כך נתרגם זאת לאוכל- למשל לכמה פירות וכדו') המותרת לצריכה ביום? תודה על מענה נכון

11/09/2016 | 12:04 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך לשאלה שלך אין תשובה חד משמעית. בד"כ מומלץ על 55 % מהדיאטה שתכלול פחמימות והשאר חלבונים ושומנים. אולם ההמלצה האישית תלויה בגיל, במין, בפעילות הגופנית (ללא פעילות, קלה, בינונית, קשה וקשה ביותר) וכן בנתוני הגובה והמשקל. נסי למשל באתר (אחד מני רבים) לחשב את הכמות המומלצת עבורך www.bfit.co.il/Calc/RecommendedCarbohydrate.aspx

מנהל פורום סוכרת