עקומת סוכר

דיון מתוך פורום  סוכרת

21/08/2016 | 11:23 | מאת: שלומי

אני סכרתי וכרגע עם הרעלת סוכר A1C 11. עליי לבדוק את הסוכר בצום בבוקר,לפני האוכל,שעתיים אחרי הארוחה וכך לגבי כל הארוחות ביום?

22/08/2016 | 20:31 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך אין לך "הרעלת סוכר" אלא פשוט הסוכרת שלך אינה מאוזנת בצורה חריגה וזקוקה להתאמת טיפול מיידית משולבת (תרופות +אינסולין) לפי המלצות הרופא/המומחה שמטפל בך. עליך לקיים מעקב יומי בשלב זה של בדיקות כל יום, X2 ביום הבדיקה, כאשר יום אחד בוקר+צהרים, יום שני בוקר+ערב, יום שלישי בוקר+לפני השינה וחוזר חלילה הכל לפני הארוחות, ולפי התוצאות הרופא שלך ינווט וינתב את חלוקת התרופות/האינסולין בהתאם

מנהל פורום סוכרת