העמסת סוכר -האם סכרת הריונית

דיון מתוך פורום  סוכרת

18/08/2016 | 08:43 | מאת: אהובה

אני בת 36 בשבוע 37 להריון,לפני כמה ימים עברתי בדיקת העמסת סוכר 100 גר' התקבלו התוצאות כדקלמן : בצום 96 ,כעבור שעה 184 , כעבור שעתיים 115 , כעבור 3 שעות 64 , האם יש לי סכרת הריונית המצריכה טיפול ? עלי לציין שרמות הסוכר בניטור עצמי תקינות .

22/08/2016 | 20:19 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך הערכים שלך בצום ואחר שעה הם גבוליים ואם הדגימות נלקחו מדם עורקי (מהאצבע) אזי הם מעבר לגבול (בהשוואה לדם ורידי שנשלח למעבדה). מומלץ לך לעבור בעזרת דיאטנית לכלכלה ללא סוכרים זמינים ולמספר ארוחות מחולקות על פני היממה ולהיות במעקב

מנהל פורום סוכרת