שאלה קטנטנה.

דיון מתוך פורום  סוכרת

13/08/2016 | 01:08 | מאת: דרעי עדן

אני בן 23,לאחרונה עשיתי בדיקות דם עקב שתן מוגבר באמצע הלילה,ותחושה כללית לא טובה,בבדיקות יצא שהכל תקין למעט הסוכר שהיה בצום- 106. אני עכשיו שומר,אין לי ברירה,שאלתי היא האם מותר לשתות חצי ליטר בירה פעם אחת בשבוע בלבד?

13/08/2016 | 16:20 | מאת: דניאל

היי עדן, אני סוכרתי. לא רופא. המתן לתשובת הכהן הגדול דוקטור קנטר. אך מנסיוני כסוכרתי מאוזן הבירה משפיעה עלי לחיוב ואינה מעלה אצלי את רמת הסוכר. לדעתי אף מורידה אותה במשהו. מציע לך למדוד סוכר שעה ושעתיים אחרי שתיית בירה... לחיים!

14/08/2016 | 15:36 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך עקרונית בירה מכילה אלכוהול והיא אינה מומלצת בסוכרת. ניתן מאידך לשתות בירה ללא או מופחתת אלכוהול בשילוב של חצי/חצי עם דיאט ספרייט

מנהל פורום סוכרת