הסוכר יורד במהלך היום

דיון מתוך פורום  סוכרת

12/08/2016 | 15:22 | מאת: מני

מזדהה עם יורי. יש לי בעיה. אני חדש עם טוג'או. שעתיים אחרי ארוחת הבוקר הגלוקוז עומד על 140. ב-11.00 הוא מגיע ל - 90. אז אני אוכל תפוח ובוטנים. עד 13.30 אני מגיע לסוכר 80. ההרגשה היא שאם לא אמהר לאכול אכנס להיפו כי הסוכר ממשיך בהדרגה לרדת. למה הסוכר לא מתייצב 4 שעות אחרי נטילת הנוונורם של הבוקר וממשיך לרדת ולרדת ??? לא מסוגל בעבודה לאכול כל 3 שעות. האם להקטין את המינון של האינסולין, או אולי לרדת עם הנוונורם 1 מ"ג ל- 0.5, או שניהם???

14/08/2016 | 15:33 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך האתר אינו תחליף לפניה לרופא המטפל בך. עקרונית על פניו הפחת תחילה את מינון הנובונורם, ובהמשך בתאום עם הרופא שלך יש להתאים את מינוני האינסולין.

מנהל פורום סוכרת