טיפול בהרזיה מסכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת

11/08/2016 | 22:04 | מאת: סוכרתי

ערב טוב , רציתי בבקשה לקבל יעוץ , אני בן 44 וחליתי בסכרת אחרי 20 שנה של שתיית קולה , אכילת מתוקים והזנחה , חשוב לציין כי אני 194 ולפני המחלה שקלתי 92 קילו אני בחור שתמיד המראה שלו הוביל אותו ולא הייתי שמן מעולם , איבדתי בשנה האחרונה 18 קילו והיום אני שוקל 76 קילו , אני מזריק אינסולין לפי צורך הגעתי למצב שהזרקתי 4 מיל בלבד ואני נוטל גלוקומין פעמיים ביום , עכב תגובות רעות על הירידה במשקל ועכב כך גם ירידה בביטחון העצמי התחלתי לאכול יותר ופחות בריא במטרה להעלות במשקל ונעלתי את כמות הלנטוס ל14 מיל , איך אני יכול לעלות במשקל עם לשמור על תפריט בריא ומה הסיבה שלא מצליח להעלות במשקל ? אשמח ליעוץ

14/08/2016 | 15:30 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, מומלץ לך להתייעץ עם דיאטנית באשר להרגלי האכילה שלך והרכב הדיאטה המומלץ עבורך. אם למרות 3 ארוחות עיקריות+3 ארוחות ביניים אתה לא עולה במשקל פנה לרופא המשפחה לחדש סיבות אחרות. לא הכל זה מסוכרת...

מנהל פורום סוכרת