הזרקת אינסולין לנטוס אחרי אשפוז

דיון מתוך פורום  סוכרת

10/08/2016 | 16:33 | מאת: אתיע

עקב הזנחה הגיע בעלי לרמת סוכר של 450 התעלף נפל, ושבר את הרגל. הוא אושפז אחרי טיפול ברגל והביאו אותו לאיזון בסוכר. אחרי 3 חודשים הוא חזר הביתה. ופה מתחיל הסיפור. הוא נשלח הביתה בלי שום הסבר והדרכה איך לטפל באנסולין ובכל הקשור לבדיקת הסוכר וכל ההוראות שמסביב, אני איבדתי את העשתונות כי לא ידעתי איך ומה לעשות ועד היום איני יודעת אם אני עושה טוב בטיפול בו. היום הסוכר שלו בין 110 ל- 125. לפי מה שהבנתי ממכתב השחרור - עד 150 סוכר,לא צריך לקבל את האפידרה. והלנטוס צריך לקבל 16 יח' כל ערב בשעה 11 בלי קשר לרמת הסוכר. אבקש את תשובתך בדחיפות.

14/08/2016 | 15:21 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, את מינון הלנטוס מנטרים ומווסתים לפי ממוצעי רמות 3 בדיקות סוכר בבוקר בצום. הממוצע צריך להיות בין 100 ל 150 ולפי זה מחליטים אם להוסיף או להפחית 2 יחידות מהלנטוס או להשאיר את המינון כמות שהוא פני לרופא/מומחה לסוכרת או למרפאת סוכרת וידריכו אותך שם

מנהל פורום סוכרת