רק ליתר ביטחון ........

דיון מתוך פורום  סוכרת

07/08/2016 | 17:28 | מאת: רונית

רופא המשפחה החליף לי את הלנטוס בטג'או. אמר להישאר במס' היח' בדיוק כמו בלנטוס ולהזריק באותה השעה. אמר שכמות הנוזל המוזרק לגוף תקטן והיעילות תגדל. אמר שנותן כיסוי ארוך יותר בשעות, אמר שהכמות בעט תספיק ליותר ימים, אמר שעושה פחות היפו ואמר שפחות משמין. מבקשת לוודא שהכל מדויק. לא היו לי בעיות עם הלנטוס, לא ברור לי אם מוצדק לשנות.

07/08/2016 | 21:55 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך המפתח לבעיה הוא בכמות האינסולין שהזרקת קודם . אם היא מעל 60 יש מקום לעבור לאינסולין מרוכז יותר שנפח הנוזל המוזרק אזי הוא מופחת בחצי או בשליש (תלוי איזה ריכוז הטוג'ו). החברה המפיצה טוענת שזה גורם לפחות היפו. אולי.

מנהל פורום סוכרת