טרוליסיטי

דיון מתוך פורום  סוכרת

01/08/2016 | 16:24 | מאת: רונית

התחלתי לקבל טיפול של זריקה פעם בשבוע. אני סובלת מנפיחות נוראית בבטן וחוסר נוחות בצורה לא רגילה. אני מבינה שזו תופכת לוואי. האם תופעות אלה חולפות ובמידה וכן תוך כמה זמן או פשוט להפסיק לקחת את התרופה

07/08/2016 | 21:37 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, הטרוליסיטי היא עוד אחת מהתרופות מקבוצת האגוניסטים ל GLP-1, אליה גם משתייכות התרופות האחרות דוגמת ביאטה, ויקטוזה, בידוראן ועוד. בין תופעות הלואי הנפוצות לנטילת טרוליסיטי ידוע על כאבי בטן, שלשולים, בחילות ועוד. אין שום סיבה לסבל שאת עוברת למומלץ לשקול הפסקת נטילת התרופה ומעבר לקבוצות אחרות של תרופות במתן פומי ולא בהזרקה ארוכת טווח.

31/03/2017 | 03:28 | מאת: טליה בן רחמים

אני משתמשת בויקוזה אין לי תופעות לוואי ואני מאוזנת הבעיה היחידה הוא הכסף !מה ההבדל בין 2 התרופות במחיר ובירידה ברמת הסוכר ובירידה במשקל

מנהל פורום סוכרת