הפחתת אינסולין בזאלי

דיון מתוך פורום  סוכרת

24/07/2016 | 19:16 | מאת: יגאל

שלום ד"ר האם אני צריך להפחית את מינון ה Tregludec בגלל שהתחלתי לקחת בארוחת צהריים ולעיתים גם בארוחת ערב Novorapid. תודה

31/07/2016 | 14:37 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך יגאל הטרגלודק הוא אינסולין בזאלי ששומר על רמת אינסולין קבועה לאורך של עד 40 שעות. במידה ובמהלך היום יש עליות סוכר שנגרמות על ידי תגובה גליצמית מוגברת לארוחה עיקרית זו או אחרת יש להתמודד ולמנוע את עלית הסוכר הזו על ידי התאמת/שילוב אינסולינים קצרי טווח בנוסף לטרגלודק והתאום עם הרופא שלך.

מנהל פורום סוכרת