סוכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת

24/07/2016 | 13:22 | מאת: אבי לוי

שלום, אני בן 19. כבר די הרבה זמן שאני צמא מאוד ויש לי המון שתן במהלך היום. אני מרגיש תחושת עייפות במיוחד לאחר האוכל. בנוסף יש לי יובש בפה ובשפתיים. לפני חודשיים בערך עשיתי בדיקות דם בגלל מחלת ריאות וגרמת הגלוקוז הייתה תקינה(74). חודש אי

24/07/2016 | 13:24 | מאת: אבי לוי

בטעות שלחתי מבלי לסיים. חודש אחד לפני זה עשיתי גם בדיקת דם בלי קשר לסוכר, ורמת הגלוקוז הייתה 117. האם יכול להיות שאני חולה סוכרת למרות הבדיקה שהראתה רמה תקינה(74)? תודה.

31/07/2016 | 14:22 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך הסימנים של שתיה מרובה ויובש בפה עלולים להיות סימנים מבשרים של סוכרת. גם היה לך פעם סוכר שמעל ל100 מומלץ לך לבצע שוב בדיקת סוכר בצום + שעתים אחר ארוחה פחמימתית, וכן המוגלובין A1C על מנת לאשר או לשלול מצב של קדם סוכרת או סוכרת.

מנהל פורום סוכרת