שעתיים אחרי האוכל .......

דיון מתוך פורום  סוכרת

20/07/2016 | 12:33 | מאת: יהודית

הרופא שלי שואף ל- 140 שעתיים אחרי האוכל. אני מגיע לזה ואף לפחות 3 שעות אחרי. האם זה בסדר ???

23/07/2016 | 13:59 | מאת: ד"ר יורם קנטר

בסדר גמור

24/07/2016 | 14:30 | מאת: ישראל

ד"ר יורם קנטר שלום, אני בן 75 עם סוכרת לא מאוזנת שערכיה מגיעה ל280 אחרי צום ובדיקת תלת חודשי 11.2 לאחרונה עשיתי בדיקת c-peptide והערך שהתקבל 2.9.השאלה שלי האם הלבלב שלי עדיין מפריש אנסולין ואם הערך שלו סביר, שאלה שניה כל סוגי הכדורים אינם מצליחים להוריד ערכי הסוכרת בדם.אבקש תשובתך לשאלותיי והמלצותיך. אני מודה לך מאוד על התייחסותך. בכבוד רב ישראל

מנהל פורום סוכרת