האם הסטייה סבירה?...

דיון מתוך פורום  סוכרת

09/07/2016 | 17:19 | מאת: מני

קניתי את המכשיר החדש: הליברה. ממש ממש מכשיר ידידותי ונהדר. לקח יומיים לגוף ולחיישן להתרגל זה לזה. במשך היומיים הללו התוצאות היו מאוד שגויות. אחרי יומיים קיימת סטייה של 15% קבוע מהתוצאה בגלוקומטר לתוצאה בליברה. בליברה מתקבלת תוצאה נמוכה יותר. האם זה סביר בעינך?

10/07/2016 | 14:37 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך מני, התופעה לא מוכרת לי. בד"כ בגלוקומטר (הבודק דם עורקי מלא) התוצאות נמוכות בהשוואה לדגימת דם ורידי שנשלחת למעבדה בקופה (כי שם נבדק רק נוזל הדם ללא כדוריות). לכן לא מובן לי מדוע בגלוקומטר קבלת תוצאות גבוהות בהשוואה לליברה. מומלץ להתקשר לחברה המשווקת ("גפן"- טלפון 6264*) לשאול אותם.

11/07/2016 | 09:43 | מאת: איציק

הבנתי שמכשירי המדידה הביתיים (המודרניים) מתקנים את התוצאה בהתחשב בכך שזה לא דם ורידי. האם אני טועה?

מנהל פורום סוכרת