לנטוס וסרטן ........

דיון מתוך פורום  סוכרת

08/07/2016 | 17:05 | מאת: ירון

שלום, מצאתי דיווח על מחקרים שחושדים בקשר לגבי שימוש בלנטוס ועלייה בסיכוי לחלות בסרטן. מה יש לדר' הנכבד לאמר בנושא ??? http://www.e-med.co.il/emed/new/usersite/content.asp?CatID=4&ContentID=190253

09/07/2016 | 16:15 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך הנושא נידון כבר באתר בעבר. עבודות שנערכו במגמה למצוא/לשלול קשר שכזה סוכמו שלנטוס אינו מביא לעליה בנטייה לפתח סרטן. במהלך העבודות גם התברר למרבה הפלא שבאוכלוסייה שקבל רק גלוקומין השכיחות אף הייתה נמוכה בהשוואה לאוכלוסייה הכללית.

מנהל פורום סוכרת