איכסון לנטוס בטיול לאפריקה

דיון מתוך פורום  סוכרת

28/06/2016 | 16:36 | מאת: מני

מזריק לנטוס בלילה. נוסע לטיול 9 ימים לטנזניה ושואל עצמי כיצד לאכסן את הלנטוס. על הקופסא כתוב שמזרק לפני שימוש יש לאכסן במקרר בטמפ' נמוכה. מזרק בשימוש יש להשאיר מחוץ למקרר עד טמפ' של 25 מעלות. נרתיק נשיאה מיוחד שומר על טמפ' של 18-26 מעלות. באוטו יש מקרר. בחדר המלון לא. ניתן כנראה לעשות שימוש במקרר מרכזי בכל מלון. כל יום מחליפים מלון. יש לקחת בחשבון גם טמפ' העולה על 30 מעלות. מה לעשות ???

10/07/2016 | 13:07 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, זוהי בעייה. ניתן לאכסן את האינסולינים במקררי המטבח במלון אך יש לתאם ולהבטיח שלא ייגנב או יעלם בטעות. למכוניות קיים מתקן קרור קטן שמתחבר למצבר המכונית, או אם משתמשים במתקן נשיאה יש לדאוג שהקרחומים יוכנסו כל לילה למקפיא במטבח המלון. תברר מראש גם אם יש אפשרות תמורת תשלום נוסף לקבל מקררון קטן לחדר.

מנהל פורום סוכרת