מה עושים?

דיון מתוך פורום  סוכרת

07/07/2000 | 00:14 | מאת: אהוד

אבי סובל מלחץ דם גבוה וכעת אובחנה אצלו סכרת. כרגע הוא אינו מטופל לסכרת באופן מיוחד למעט נסיונות עלובים בדיאטה. מה אפשר לעשות כדי להניע אותו לטיפול נאות במחלה. משפחתינו חוששת להשלכות של המחלה. השאלה מיועדת גם לדוקטור קנטור תודה

07/07/2000 | 17:03 | מאת: ד"ר יורם קנטר

מה עושים, אהוד. זאת אינה שאלה לרופאים. את הסוכרת חייבים לקחת ברצינות שאם לא כן היא עשוייה להיות בהמשך מקור לסיבוכים שאינם קלים כלל ועיקר. אביך אינו יחיד וחריג מסוכרתיים רבים המניחים למחלה היות וכרגע ניתן להסתדר עימה. אבל אביך הוא אדם בוגר ומה שהוא לא יכיל להבין לא תוכל לעשות במקומו. אז לאיים ? איני בטוח. נסה בכ"ז לשכנע. מאיר

מנהל פורום סוכרת