העמסת סוכר 50 בהריון

דיון מתוך פורום  סוכרת

09/05/2016 | 17:00 | מאת: מיכל

שלום, אני שבוע 26. מזה כשבועיים מרגישה יובש הפה וצימאון רב. שותה המון מים בלי הפסקה. בנוסף, הדחיפות במתן השתן התגבר. רצה כל הזמן לשירותים. בבדיקת העמסת סוכר 50מג קיבלתי תוצאה של 134. מה דעתך על התוצאה? האם לאור הנתונים שהצגתי כדי לעשות העמסה של 100 מ"ג? תודה, מיכל

10/05/2016 | 11:39 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך בדיקת הסקירה שלך תגובה ל50 גר סוכר היא בתחום הסביר, אך אם יש ספק לאור הסחמפםטומים ניתן לבצע הענסת גלוקוז רגילה של 75 גר למשך שעתיים.

מנהל פורום סוכרת