סוכר גבולי 102 איך עלי לפעול בענין

דיון מתוך פורום  סוכרת

25/03/2016 | 05:15 | מאת: שלומי

קבלתי תוצאה של 102 האם אני חולה סוכר? האם לשנות את התזונה שלי? האם לבצע בדיקת נוספת לוודאות לסוכר לדעת באמת האם אני מפתח סוכר בדם, כמו העמסת סוכר שאכן בצעתי לפני שנה והיה תקין? נ.ב אני פעיל ספורטיבי וגוף משקל תקין. תודה רבה

27/03/2016 | 13:02 | מאת: שלומי

קבלתי היום תוצאה של HBA1C = 5 תודה רבה

27/03/2016 | 18:45 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, ערך גבולי חד פעמי אינו מחשיד לסוכרת, בפרט שההמוגלובין A1C שלך הוא נמוך מאד. מומלץ לך בשלושת החודשים הבאים לא להגזים עם זלילת סוכרים זמינים, ולחזור אז על בדיקות הסוכר בצום+שעתיים אחר ארוחה עשירת פחמימות, וכן המוגלובין A1C ואז נראה.

מנהל פורום סוכרת