עלייה ברמת הסיכר למרות שאני נוטל 3 כדורי גלוקומין

דיון מתוך פורום  סוכרת

27/02/2016 | 18:18 | מאת: יוסי

שלום רב אני בן 62 נוטל מיזה שנתיים שלשה כדורי גלוקומין .לאחרונה נראה לי שזה לא מספיק כי אני מתעורר עם ערכים גבוהים של סוכר 13 ואפילו 140 בדיקת איי ואן סי לפני שבועיםם 6.3 . כמו כן לאחרונה הפה שלי מאד יבש לקראת הבוקר . מבקש לדעת האם אני צריך לעבור לתרופה אחרת . מה המלצתכם . תודה ויום טוב / יוסי

28/02/2016 | 19:34 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך הרמות שאתה מציין עם 3 כדורי גלוקומין ודיאטה מעידות על איזון סביר. רצוי לבדוק את הרמות לפני הארוחות גם לאורך היממה (צהרים, ערב, לפני השינה) על מנת לראות שאתה שומר ען ערכים יציבים לאורך היום, ואם לא -לשקול ביחד עם הרופא המשפחתי/המטפל על שילוב אפשרי של תרופה נוספת.

מנהל פורום סוכרת