מחטים לאינסולין ובדיקת a b

דיון מתוך פורום  סוכרת

25/02/2016 | 19:46 | מאת: מני

רציתי להודות לך על העצה בקשר למחטים bd micro_fine היו לי קושיים רבים לקבל מרשם למחטים אלו בטענה כי קשה ליראות את הקווים שעל גבי המזרק ואכן נכון הדבר אך לאחר ניסיון של חודש ימים אני מזריק חצי יחידה בלילה ומצליח לאזן את רמת הסוכר בדם בבוקר זה חודש ראשון שאני קם בבוקר עם ערך של בין 90 ל100 ישנה עוד בעיה קטנה שאין לי הסבר המזרק מגיע כשלא כל האויר בחוץ כלומר אני צריך להוציא אויר ורק אז לשאוב אינסולין עד לקו השני של ההזרקה פניתי לאחיות בסניף אך גם הם לא יודעות להסביר ובכלל אינני מבין את ההתנגדות הנמרצת נגד השימוש בחצי יחידה של הנובו רפיד עוד שאלה בבדיקה שעשיתי יצא היתנגדות לאינסולין 2.23 האם זה סביר תודה

25/02/2016 | 23:08 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלםו לך לא מובנת לי השאלה בקשר למחטים- מתי אתה "מוציא" אויר? איזה בדיקה עשו לך שהראתה ,היתנגדות חאינסולין,.

מנהל פורום סוכרת