תוצאות בדיקת חלבון לחולה סוכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת

16/02/2016 | 21:26 | מאת: אלי

בהמשך להודעה הקודמת שלי על ויטמין E אני מבין שאין בעיה לצרוך ורצוי טבעי פעם ביום . קיבלתי תוצאות בדיקות חלבון 24 שעות ויצא 116 כאשר הנורמה עד 150 בכל זאת זה מדאיג - זה מעיד על התחלת בעיה ? כמו כן מיקרואלבומין USAMP ויחיס מיקרואלבומין לקריאטינין היו מתחת לסף החישוב ( כנראה נמך מאוד) מצד אחד בדיקת האלבומין טובה מאוד מצד שני החלבון אולי בעיה יש לציין שאני מאוזן אבל אוכל לא מעט חלבון ושומן , ומעט פחמימות אשמח לחוות דעתך תודה רבה על ההקשבה והנכונות שלך לעזור , אינך יודע איזה ערך רב יש לזה למתמודדים חדשים עם המחלה הארורה הזו

17/02/2016 | 11:25 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך אלי, ערכי החלבון שלך תקינים, בתחום הנורמה טאין לך מה דאוג. אל תמהר לחרף ולגדף את "המחלה הארורה הזו" . לפעמים עדיף להיות קצת מתוק (במידה..) מאשר מר, חמוץ או מלוח..

מנהל פורום סוכרת