מיקרואלבומין, רקיאטנין

דיון מתוך פורום  סוכרת

14/02/2016 | 05:29 | מאת: אלברט טוויג

ד"ר קנטר יורם שלום רב אבקש משמעות והטפול: 1. protein u srip 70 בשתן 2.creatinine 1.54 בדם 3.שתן: קריאתנין 86, מיקרואלבומין גדול מ1500,היחס מיקרואלבומיןלקריאתנין לא נית לחישוב, היחס פרוטנין לקריאתנין 5.96 זה נמשך תקופה מעל 3 שנים ללא שינוי למרות טיפול בכדורים שונים ואף התיעצוצת ...? מאוד מודה לתשובתך

14/02/2016 | 14:46 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך לפי רמת הקראטינין בדם יש לך פגיעה בינונית בתפקודי הכליות, וכנראה גם "בורח" הרבה חלבון בשתן. יש לבצע בדחיפות איסוף שתן של 24 שעות לסך החלבון הכמותי ("טוטאל פרוטאין") להערכת מצבך הנוכחי ולפנות לנפרולוג אם הרמה היא מעל ל 300 (נורמה-עד 150).

מנהל פורום סוכרת