אינסולין טרגלודק לטווח ארוך ,,,,

דיון מתוך פורום  סוכרת

31/01/2016 | 12:09 | מאת: שרית

שלום ד"ר. נתבשרנו כי אינסולין "טרגלודק" -כבר נכנס לסל-הבריאות, למרות שכבר יש בידי אישור,הרוקח אומר שעדיין אין להם את האינסולין בכול בתי-המרקחת של קופת חולים -הכללית , ויש לברר עם הרופא האנדוקרינולוג,והתור שלי נקבע אליו רק לעוד חודש וחצי . השאלה שלי: איך אפשר להתעדכן באיזו מרפאה באיזור המרכז,אפשר לקבל טרגלודק. אשמח להתעדכן. בתודה מראש, שרית. ותודה על הפורום המועיל והטוב.

01/02/2016 | 10:31 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך את צריכה לברר בהנהלת הקופה שלך כי הקופה לא מפרסמת ומדווחת לציבור הכלל על תפזורת וחלוקת התרופות במחוז

מנהל פורום סוכרת