ההשלכות של סכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת

24/01/2016 | 00:26 | מאת: רובי

שלום ד"ר יש לי סוכר - 67 וa1c- 5.7 מה זה אומר? ואשמח אם תכתוב לי קצת על ההשלכות אם אני אחלה בסכרת, הן מבחינה יום יומית, והן רפואית כללית (כולל הזריקות וכו'). אולי זה יעזור לי להתעורר

24/01/2016 | 08:19 | מאת: אלישע הנביא

באותה מידה הרופא יכול לכתוב לך גם על אלצהיימר טחורים וציפורן חודרנית...

24/01/2016 | 22:09 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך אין לך סוכרת ורמות הסוכ שלך כולל ההמוגלובין המסוכרר הן מצוינות. מומלץ לך לעיין בספר החשוב: ",סוכרת-לחיות עם להרגיש בלי" בחנות הספרי הקרובה ושם תמצא את כל שליבך חפץ, וגם תחכים לא מעט.

מנהל פורום סוכרת