הולטר סוכר

דיון מתוך פורום  סוכרת

23/01/2016 | 21:26 | מאת: מיקי

שלום אני נוטל מזה שבועיים גלוקומין אחרי ארוחת ערב, ואחרי כ8 שעות רמת הסוכר בבדיקה באצבע לא השתנתה ונשארת 100 , (לפני תחיל הטיפול וגם עכשיו אותו 100). רמת A1C=6.1 לפני תחילת הטיפול . ושאלתי: הייתכן שברמות כאלו הגלוקומין בלילה לא עושה את העבודה ואולי נדרש הולטר סוכר לזהות מתי רמת הסוכר עולה? אציין שאני מקפיד על דיאטת פחממות .

24/01/2016 | 08:17 | מאת: אליהו הנביא

מיקילה, לא חשבת על אפשרות שהכדור עושה את עבודתו בכך שהוא מונע את עליית רמת הגלוקוז בדמך?

24/01/2016 | 22:06 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך מיקי אין צורך בשום הולטר ושום בטיח. הסוכר שלך מאוזן יפה ונשמר יציב על ידי הגלוקומין שמונע את עליתו

מנהל פורום סוכרת