הרפס זוסטר ועלית רמות סוכר??

דיון מתוך פורום  סוכרת

23/01/2016 | 17:58 | מאת: אברהם

נתקפתי בוירוס של הרפס זוסטר ובנוסף לכאבים ולפצעים אני רואה שרמות הסוכר עולות. אני מאוזן ע"י לבמיר וגנואט אולם כעת רמות הסוכר הם ב10-15 יחידות מהרגיל בבוקר וכ-20-30 יחידות שעתיים אחרי אוכל. שאלותי: האם התופעה ידועה?? מתי אחזור למצב הרגיל?? כיצד לנהוג עכשיו?

24/01/2016 | 22:03 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך אברהם כל זיהום או דלקת בגוף גורם לעליה קלה או יותר ברמות הסוכר ובהתאם גם לעליה בצריכת האינסוליןכל עוד הדלקת קיימת. באם רמות הסוכר שלך בבוקר (ממוצע של 3 ימי בדיקות בצום) מעל 150 תוכל להגביר את מינון הלבמיר ב 2-4 יחידות עד שתבריא

מנהל פורום סוכרת