אינסולין

דיון מתוך פורום  סוכרת

22/01/2016 | 19:08 | מאת: מני

שלום תודה על תשובתך הקודמת בקשר לחצאי מנות של נובורפיד היות והדבר חשוב לי מאוד העמקתי בנושא ההיתי בבית המרקחת ויכול להיות שנימצא פיטרון לבעיה אך אליה וקוץ בה הרוקחת הציעה לי מזרקים חד פעמיים של חמישה וחצי מיל אך לצערי איננו יודעים בקליק פן כמה קוים שווים למיליגרם אחד כי המזרקים החד פעמיים גם כן מחולקים בקווים ששם אנו יודעים כמה שווה כל קו אך לצערי עלי ליקנות אריזה של חמישים מזרקים ועוד מיכל של נובורפיד שמספיק לחודשיים ואז אני נישאר תקוע כמובן שיש אפשרות להשתמש בכל המזרקים ואז להזריק מספר פעמים להסתכן בהיפו על מנת לדעת כמה אינסולין יש בכל קו אין לי כרגע אפשרות לקבל מידע ממכון הסוכרת שבא אני מטופל זה כמה שנים ולכן אני פונה אליך בבקשה לעזרה אני אדם מבין עניין וכל עצה תתקבל בברכה

24/01/2016 | 22:01 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך אתה זקוק למזרקים של 0.5 מ"ל או 1.0 מ"ל להזרקת אינסולין של חברת BD שבאים כבר עם מחט.5.0 מ"ל זנ מזרק גדול מדי. [תנסה באתר של חברת פארמה- הם עושים משלוחים של מזרקי אינסולין דקים 0.5 מ"ל כולל מחט עדינה דקה www.telepharma.co

מנהל פורום סוכרת