פלאפל ודיאטה

דיון מתוך פורום  סוכרת

21/01/2016 | 08:43 | מאת: דניאל

ד"ר יקר, השאלה על הפלאפל הזכירה לי את המקרה שאישה שמנה מגיעה לרופא. לאחר בדיקה קובע הרופא כי עליה להתחיל בדיאטה חריפה. אני לא יכולה, עונה האישה, בגלל הכדורים שאני לוקחת. איזה כדורים ?שואל הרופא.. כדורי פלאפל, כדורי שוקולד, כדורי גלידה, עונה הגברת...

24/01/2016 | 21:41 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שמה אחרי זה היא חוזרת עוד יותר שמנה ומתלוננת- "ד"ר, זה הכל באשמת התאים!" "איזה תאים?" מתפלא הרופא "בגלל שזה טעים לי, וזה טעים לי וזה עוד יותר טעים לי...".

מנהל פורום סוכרת